Türkiye’nin lider silobas  firması GÜVEN,  Mart ayı araç teslimatlarını devam ettirdi. 2017’nin ilk çeyreğindeki satışları geçen seneye oranla daha iyi olan firma ürün gamındaki  çeşitlilik nedeniyle  imalat bandını  her zaman aktif ve canlı  halde  tutmayı başarıyor.

 

Mart  ayının ilk teslimatını  31m³ (STRENX)  V-Tip Yarı-Römork Silobas ile Van  firması KANDAŞOĞLU İNŞAAT ’a gerçekleştiren GÜVEN  özellikle silobasla nakliye konusunda müşterilerinin ilk tercihi olmaya devam ediyor.GÜVENin İskenderun ‘da ki fabrikasında gerçekleşen teslimat töreninde konuşan Gen. Müd. Yrd. Metin KİRMİT,  KANDAŞOĞLU İNŞ.   ile çalışmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti ve yeni siparişlerin devamının geleceğinin de müjdesini verdi. GÜVEN ‘in ürettiği 31m³ STRENX  V-Tip Yarı-Römork Silobasları  çimento nakliyesinde kullanacaklarını belirten KANDAŞOĞLU İNŞ.  Gen.Müdürü  Necmettin KANDAŞOĞLU   ; “GÜVEN dünya çapında bir marka, bizler de bu markayı kullandığımız için çok mutluyuz ve tabiî ki de yükümüzü güvenle taşıyacağız ” ifadesinde bulundular.

 

Mart ayının diğer teslimatını da 34m3 (STRENX) W -Tip MILLENIUM Silobas  ile Gebze’de faaliyet gösteren RESA DEMİR ÇELİK  firmasına gerçekleştiren GÜVEN, özellikle karbon veya antrasit  nakliye ve taşımacılığı yapan firmaların ilk tercihi oluyor. RESA DEMİR ÇELİK firması yetkilileri  ;  firmanın kalitesini bildiklerini ve zamanında teslim, ürünün sağlamlığı, hafifliği, kalitesi gibi öncelikli konularda taviz vermeyen imalatçı firma için GÜVEN markasını seçtiklerini söyledi.