42 yıldır İskenderun Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren hazır beton, çimento , hafriyat ve gıda nakliyesinde kullanılmak üzere ürettiği araçlarla adından hep söz ettiren ülkemizin gururu  lider treyler firması  GÜVEN, küresel pazarda rekabet etmeye ve imal ettiği nitelikli araçları dünyanın her köşesine göndermeye devam ediyor.

Özellikle LİBYA’da ki V-Tip ve Romulus Tip silobas  satışlarında  lider olan GÜVEN, bu yılın ilk çeyreğinde, Libya pazarında  yaptığı adetli satışlarla göz  dolduruyor

   GÜVEN in ürettiği 59m³ Romulus Tip ve 57m³ V-Tip silobası teslim alan Libya’lı inşaat firmaları  ürünlerden çok memnun olduklarını ,her zaman kaliteli ürünler imal eden GÜVEN ile çalışmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti. Libya’da silobas  pazarında şu an 1 numara olan GÜVEN ile daha uzun yıllar birlikte işbirliği yapacaklarını dile getirdi.

GÜVEN’in Genel Müdürü ve aynı zamanda kurucusu olan Cemil KİRMİT ;

“59m³ ROMULUS Tip silobasın  büyüklük olarak yeni bir ürün olduğunu, GÜVEN’in  mühendislik ve tecrübesinin bir yansıması olarak inşaat pazarında ihtiyaç olan üstün bir ürün olduğunu” dile getirdi.

3D bilgisayar teknolojisini kullanarak tasarım harikası ürünler yapan GÜVEN bu konuda her zaman öncü konumda yer alıp ülkemizi başarıyla temsil etmiştir. Özellikle yarı römork ürün gamında V tip silobas,millenium tip silobas ,damper,damper silobas,treylermikser v.s araçlar üreten firma Libya  pazarında hak ettiği yeri almaktadır.