Bu yıl kuruluşunun 41.yılını kutlayan Türkiye’nin lider treyler üretici firmalarından olan GÜVEN, ürün gamındaki çeşitlilik ve dış ülkelere satışlarındaki artışla küresel pazardaki rekabet gücünü yükseltmeye  devam etmektedir.

 

Özellikle İnşaat ve nakliye sektörüne hizmet eden firmalara yarı römork ve kamyon üstü araçlar  üreten GÜVEN 2018 yılı ilk 6 ay içerisinde U.S.A, Fransa, Almanya, Ukrayna, Umman, Cezayir, K.Irak, S.Arabistan,

Kenya, Ürdün gibi ülkelere yaptığı ihracatlarla ülkemiz bayrağını dünyanın her yerinde dalgalandırmayı başaran GÜVEN bölgemizin de gururu olmaya devam etmektedir. Silobas, Damper, Damper Silobas, Transmixer ve Treylermixer üretimi konusunda uzman olan firma yıllık 650 adet üretim kapasitesine ulaşmıştır.

 

En İyiler Her Zaman Güvenle İlerler” mottosuyla üretim yapan GÜVEN satış sonrasında müşterisine  destek vermeye devam etmektedir.

 

ISO 9001 ve TSEK kalite belgelerine sahip olan firma standart üretim hacimlerinin dışında da  müşteri taleplerini ön planda tutan GÜVEN, bu tarz özel siparişlerde güçlü AR-GE faaliyetlerini ve yılların getirmiş olduğu tecrübesini kullanarak ülkemiz adına gurur verici bu ürünleri Catia V5 Tasarım programı kullanarak karayolu nakliyecisinin hizmetine sunmaktadır.

 

Yıllık 650 adet üretim kapasitesiyle diğer rakiplerini geride bırakarak ürün çeşitliliği ve  kalitesini sürekli artıran  GÜVEN, müşterilerine sunduğu finansman olanakları, yenilikçi ürünler, satış sonrası hizmet ve ileri seviyedeki müşteri memnuniyeti ile göz doldurmaktadır.

 

Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Kirmit  GÜVEN’in ana hedeflerinin ;

Türk işçisinin ve Türk mühendisinin alın terini, emeğini kullanarak sahip olduğumuz  üretim heyecanını her zaman yaşayarak ülkemize katma değer sağlamak ve sektörde lider olmanın getirdiği sorumlulukla “sonsuza kadar kaliteli üretim ve güvenli taşımacılık” vizyonundan asla vazgeçmemektir diye özetlemektedir.