42 yıldır İskenderun Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren hazır beton, çimento , hafriyat ve gıda nakliyesinde kullanılmak üzere ürettiği araçlarla adından hep söz ettiren ülkemizin gururu  lider treyler firması  GÜVEN, küresel pazarda rekabet etmeye ve imal ettiği nitelikli araçları dünyanın her köşesine göndermeye devam ediyor.

Özellikle Rusya’da ki silobas ve treylermixer satışlarında lider olan GÜVEN, bu yılın ilk çeyreğinde, Rusya pazarında ki ortağı GUTE WOLF firması ile yaptığı adetli satışlarla göz  dolduruyor

   GÜVEN in ürettiği 16m³ Treylermixer ve 40m³ Millennium silobası teslim alan GUTEWOLF firması sahibi  Krill Dobrynin, ürünlerden çok memnun olduklarını ,her zaman kaliteli ürünler imal eden GÜVEN ile çalışmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti. Rusya treyler pazarında şu an 1 numara olan GÜVEN ile daha uzun yıllar birlikte işbirliği yapacaklarını dile getiren GUTEWOLF firması yetkilisi Krill Dobrynin  özellikle 40 m³ lük Millenium silobasın un taşımacılığında kullanıldığını, böyle bir talebin Rusya daki un firmalarından yoğun bir biçimde geldiğini de görünce hemen uygulamaya geçtiklerini ifade etti.

GÜVEN’in İmalat Müdürü Mak.Yük.Müh Mehmet Kirmit  “16m³ Treylermixerin de büyüklük olarak yeni bir ürün olduğunu, GÜVEN mühendislik ve tecrübesinin bir yansıması olarak inşaat pazarında ihtiyaç olan üstün bir ürün olduğunu” dile getirdi.

3D bilgisayar teknolojisini kullanarak tasarım harikası ürünler yapan GÜVEN bu konuda her zaman öncü konumda yer alıp ülkemizi başarıyla temsil etmiştir. Özellikle yarı römork ürün gamında V tip silobas,millenium tip silobas ,damper,damper silobas,treylermikser v.s araçlar üreten firma Rusya pazarında hak ettiği yeri almaktadır.