Bu sene kuruluşunun 41.yılını kutlayan bölgemizin ve Türkiye’nin lider treyler üretici firmalarından olan GÜVEN, 25 – 28 Nisan tarihlerinde İZMİR FUAR MERKEZİNDE  bu yıl 10.’su düzenlenen  Beton 2018  İnşaat Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı’nda adeta gövde gösterisi yaptı. İki yılda bir düzenlenen ve beton sektörün kalbinin attığı bu fuara, 30m³‘lük STRENX MILLENIUM Silobas  ve 30m³’lük STRENX V-Type Silobas ile katılan GÜVEN,  yeni tasarım bu ürünlerini  350 m² dev standında sergileme imkanı da buldu. Firma adına fuara Güven’İn kurucu başkanı Cemil Kirmit ,Genel Müdür Yardımcısı  ve  satış  sorumlusu Metin Kimit ve İmalat Müdürü Mak.Yük.Müh. Mehmet Kirmit katıldı.

 

GÜVEN’in , Beton 2018 Fuarında  sergilediği   taşıma kapasitesi 30 m³ olan ve ağırlığı da 6.850 Kg olan yeni tasarım STRENX  MILLENIUM silobas  fuarda çok büyük ilgi gördü. Özellikle dökme çimento taşıyan firmalar açısından büyük rağbet ve öncelik gösterilmesi ile de BETON 2018 fuarının yıldızı oldu. Rakipleri tarafından da takdir edilen STRENX MILLENIUM silobas, özel tasarım ve işçiliği ile de fuarın daha ilk gününden İzmir’de faaliyet gösteren ve bölgenin en güçlü dökme çimento nakliyesi yapan GÜRAN  Nakliyat  firmasına satıldı.

 

GÜVEN’in  kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı  Cemil Kirmit :” Firma olarak en büyük başarımız müşterilerimizin bize duydukları güven ve sadakattir. Bunu fuarlarda daha iyi görüyoruz ve anlıyoruz.Yaptığımız her yeni ürünü en iyi yaptığımızı biz değil müşterilerimiz ve rakip firmalarımız söylüyor.Bundan daha iyi bir başarı ve mutluluk olabilir mi? ”diye konuştu.Beton 2018 fuarında bir çok yeni sipariş aldıklarını ve bunları tam zamanında teslim etmek için şimdiden planlama ve program yaptıklarını dile getiren Cemil Kirmit , yapılan bu fuarlar hem GÜVEN için hem de ülke ekonomisi için çok faydalı, hem yaptığımız çalışmaların karşılığını bu fuarlarda alıyoruz hem de piyasa ve sektörün nereye koştuğunu, sektörün ihtiyaçlarını  bu fuarlarda daha iyi görüyoruz dedi.

 

GÜVEN ’in Beton2018 fuarında sergilediği ve 2 bar çalışma basıncında çalışan 30m³kapasiteli 30m³ V-Type silobas’ın da bir çok üstün özelliği bulunuyor. Kazan sacı 2mm kalınlıkta ve 1000 DP mukavemetli  İsveç çeliği STRENX malzemeden imal edildi. Kazan ve şase tasarımı öncelikle 3D tasarım programında dizayn edildi ve gerekli olan mukavemet analizleri uzman mühendisler tarafından uygulandı. Şasede, daha hafif ama bir o kadar dayanıklı İsveç çeliği olan STRENX 700 mc marka sac kullanıldı. Bütün bu malzemeler daha sonra  GÜVEN ’in eşsiz tasarımı, işçiliği ve kalitesiyle de birleşince ortaya üstün özelliklere sahip bir ürün çıktı.